В продължение на страница "Как да поръчам?", тук ще ви покажем как с два клика, може да използвате вашият ваучер(когато имате такъв) и да получите допълнителна отстъпка на поръчката.

Ваучерите се използват бързо и лесно и те се въвеждат при поръчка на вашите продукти в самата количка.Т.е. избирате си всички продукти, които искате да закупите и давате на "Поръчай", след което ви излиза страницата на "Състояние на количка". Именно тук Вие в първата стъпка от финализирането на вашата поръчка, трябва да въведете ваучер кода в полето "Ваучери"

При въвеждането на ваучера в този случай ваучера се казва "drehata", Вие натискате "OK" за да приложете отстъпката от ваучера. В този момента вие ще видите отстъпката на ваучера приложена директно в самата количка с общата сума на ваучера, както и с новата цена на вашата поръчка, която трябва да финализирате.

След като сте въвели ваучера, може да продължите с финализирането на вашата поръчка. Ако имате затруднение със самото финализиране, то може да се свържете с нас или да прочетете тук, как може да поръчате бързо и лесно.