Условия за връщане на продукт

В срок от 14 работни дни след като получите продукта, имате право да  го върнете съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Ние ще Ви възстановим изцяло заплатената за него сума съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Необходимо е, да следвате описаните стъпки:

1. Изпратете е-мейл на адрес: drehata@gmail.com,  в който да посочите номера на поръчката и кода/овете на продукта/ите, които желаета да върнете. Наш служител ще върне отговор по имейл със стойността за получаване и уточняване начина, по който ще се възстанови сумата.
2. Изпратете продукта в състоянието, в което сте ги получили, без да сте ги обработвали по какъвто и да било начин, заедно с касовата бележка, стоковата разписка, етикета на продукта и опаковката на адрес: гр. София ул. "Васил Левски" 152, /бивша ул. "Мраморско шосе" 21/.
3. Разходите, направени по доставката за връщане на покупката са за Ваша сметка.
4. Стойността на върнатата стока може да се възстанови чрез:

    - по банков път в 14-дневен срок от датата на връщане (като е необходимо да изпратите на имейл трите имена на титуляра на сметката и IBAN).

    - стойността на върнатите продукти може да бъде използвана като Ваучер за приспадане при следваща Ваша покупка. Кода на ваучера и сумата за приспадане ще бъде изпратена на имейла, с който сте направили Вашата регистация.

5. Потребителят е длъжен да съхранява получената от него стока и да осигури запазването на нейното качество. Не трябва да е нарушена целостта и или да е обработвана или носена, също така           да няма външен нарушен вид. При неизпълнение на тези условия Дружеството запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от                       Потребителя.

6. При рекламация или връщане на продукт/и, включен/и в поръчка с безплатна доставка (поръчка над 50лв), поради намаляване на  стойността й под 50 лв., drehata.bg си запазва правото да              удържи цената на обикновената доставка от сумата за върнатите продукти. 

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

До 

Дрехата.бг

София 

ул Васил Левски 152

С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/

нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*:

............................................................................................................................................................

............................................................................................................................................................

– Поръчано на*/Получено на* ........................................................................................

– Име на потребителя/ите ...............................................................................................

– Адрес на потребителя/ите ............................................................................................

– Подпис на потребителя/ите ..........................................................................................

(само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата ..............................................................................................................................

------------------------------------------------------

* Ненужното се зачертава.“