Условия за връщане на продукт

В срок от 14 работни дни след като получите продукта, имате право да  го върнете съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Ние ще Ви възстановим изцяло заплатената за него сума съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Необходимо е, да следвате описаните стъпки:

1. Изпратете е-мейл на адрес: drehata@gmail.com,  в който да посочите номера на поръчката и кода/овете на продукта/ите, които желаета да върнете. Наш служител ще върне отговор по имейл със стойността за получаване и уточняване начина, по който ще се възстанови сумата.
2. Изпратете продукта в състоянието, в което сте ги получили, без да сте ги обработвали по какъвто и да било начин, заедно с касовата бележка, стоковата разписка, етикета на продукта и опаковката на адрес: гр. София ул. "Васил Левски" 152, /бивша ул. "Мраморско шосе" 21/.
3. Разходите, направени по доставката за връщане на покупката са за Ваша сметка.
4. Стойността на върнатата стока може да се възстанови чрез:

    - наложен платеж по куриер в 3-дневен срок от датата на връщане (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО посочете сумата уточнена за връщане с наш служител на КУРИЕРА, за да бъде отбелязан наложен платеж)

    - по банков път в 14-дневен срок от датата на връщане (като е необходимо да изпратите на имейл трите имена на титуляра на сметката и IBAN).

    - стойността на върнатите продукти може да бъде използвана като Ваучер за приспадане при следваща Ваша покупка. Кода на ваучера и сумата за приспадане ще бъде изпратена на имейла, с който сте направили Вашата регистация.

5. Потребителят е длъжен да съхранява получената от него стока и да осигури запазването на нейното качество. Не трябва да е нарушена целостта и или да е обработвана или носена, също така           да няма външен нарушен вид. При неизпълнение на тези условия Дружеството запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от                       Потребителя.

6. При рекламация или връщане на продукт/и, включен/и в поръчка с безплатна доставка (поръчка над 50лв), поради намаляване на  стойността й под 50 лв., drehata.bg си запазва правото да              удържи цената на обикновената доставка от сумата за върнатите продукти.