Пазарувайте лесно и удобно маркови дрехи втора употреба от Drehata.bg . Можете да направите Вашата поръчка като следвате няколко прости стъпки:

1.Изберете продукт

Разгледайте продуктите в отделните категории на главното меню на сайта. След като изберете продукт, можете да го добавите във Вашата  количка  докато сте още на продуктовата страница, като натиснете бутона  КУПИ.  Ако желаете да видите пълното описание на продукта, както  и всички снимки, кликнете върху него.

Натискайки бутона КУПИ, Вие добавяте продуктите към Вашата количка.

2.Отидете на страницата на Вашата количка

За да извършите действителната поръчка на избраните от Вас продукти, отидете на страницата на Вашата количка. Тук можете да прегледате поръчаните продукти.

3.Регистрация и данни за доставка

За по-лесно и бързо пазаруване препоръчваме, да направите Вашата регистрация предварително.

Ако сте регистриран потребител, Вашите данни за доставка ще излязат автоматично. Ако сте нов потребител,  попълнете необходимата информация като имена, адрес за доставка, телефон. След като се уверите, че сте въвели Вашите данни коректно, можете да преминете към следващата стъпка.

4.Избиране на метод за доставка

Цената на доставка с куриер е 3,90 лв. за цялата страна. При поръчка на стойност над 50 лв. доставката е безплатна.

За да финализирате поръчката, натиснете бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА. На посочения от Вас e-mail  ще получите потвърждение за направената поръчка.